Jaha så...

0-2e6678c31a2e05cb6b2278265502a1af.png

Kolla varifrån!

Jaha så sitter man i bil kö, de har hänt en bilolycka med 3 bilar inblandade. Så vi står och väntar på att få åka och jag fryser en massor och sen börjar jag att bli väldigt hungrig också. Vill att de ska röra sig framåt nu så man får komma in att få värme. Vi är alltså på väg till eskilstuna.

1 M - Bloggar om personlighet, skönhet, mode och foto!:

skriven

Hej! :D

Många av mina läsare ställer frågan om ska hålla i en tävling snart så nu ska jag börja. Men jag har ett problem, ska jag ha veckans blogg, veckans bild, veckans bloggägare, eller något annat?

2 M - Bloggar om personlighet, skönhet, mode och foto!:

skriven

Hej! :D

Har Veckans blogg nu så jag hoppas att du är en av dem som anmäler sig! ;)

Kram - Michelle

3 Jeanette:

skriven

Det är drygt nu när det är vinter, att man får vänta länge på vägarna då det hänt så många olyckor. 3 gånger har jag suttit fast på motorvägen iår.Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att gratis få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!Ha en fortsatt härlig söndag!

4 carrie:

skriven

Hejsan, tänkte bara tipsa om att jag har en designutlottning på min blogg, du kan ju titta in och se om den faller dig i smaken så kan du vara med och tävla! =) Ha en bra dag!

Kommentera här: